Перший український форум кліпмейкерства MusicVideoStory 2021

Під час форуму відбудеться 5 секцій, які пройдуть у форматі дискусійних панелей, на яких виступлять українські кліпмейкери та кінорежисери, оператори та сценаристи, продюсери, рентал-хауси, артисти, музиканти та інші представники молодої, але такої впливової галузі креативної індустрії країни.

Монетизація творчості та широкі колаборації, кліпмейкерство як мистецтво та планка якості кліпів – це лише мала частина тем, які будуть підійматися на форумі та які проілюструє як практичний кейс проєкт «Натхнення Сходу». Для гостей він стане однією з родзинок форуму, адже всі 11 кліпів наяскравіших українських артистів демонструвалися тільки на ексклюзивних показах на Сході країни в межах фестивалю «З країни в Україну»

На Форумі відбудеться фінальна прем’єра проєкту, після чого кліпи стануть доступними для перегляду в мережі.

Кадр з кліпу Христини Соловій на пісню «До краю»

«Натхнення Сходу» – це спецпроєкт, що покликаний привернути увагу до міст сходу та півдня України через творчість відомих артистів та гуртів. Ініціативу реалізували в межах фестивалю «З країни в Україну» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні». Серія фестивалів пройшла влітку 2021 року в 11 містах – Слов'янську, Краматорську, Бахмуті, Дружківці, Добропіллі, Мирнограді, Станиці Луганській, Старобільску, Щасті, Херсоні та Маріуполі. «Натхнення Сходу» – це 11 кліпів, 11 неймовірних артистів, 11 унікальних міст українського Cходу та Півдня, 3 знімальні групи, 1 неперевершений режисер та рівно 1 місяць на зйомки.

Артисти «Натхнення Сходу»: Jamala, Alyona Alyona, СКАЙ, ТНМК, NESPROSTA, Alex Silakov, MAZEPA, hurtom, Жадан і Собаки, Христина Соловій, АСАФАТОV.

Кадр з кліпу АСАФАТОV на пісню «Люди йдуть від людей»

Запрошуємо до участі у форумі артистів, візуальних митців, режисерів, операторів, продюсерів та всіх дотичних до галузі спеціалістів.

Форум відбудеться 4 жовтня, початок о 12:00.

Кількість місць обмежена. Заповнюйте заявку на участь за посиланням:

https://forms.gle/SYzBGpfLjvjVAUjN6