Освітній хайп у Вараші

червня з 10.00 по 16:00 відбудеться Фестивалі освітніх інновацій "Освітній Хайп".

Чекаємо на вас за адресою: м. Вараш, майдан Незалежності, 6 у Палаці культури ім. Лесі Українки!  на фестивалі освітніх інновацій "Освітній Хайп"


Що таке Фестиваль освітніх інновацій "Освітній хайп"?

Це головна освітня подія для мешканців Рівненської та Волинської областей! Саме 7 червня до Палацу культури ім. Лесі Українки з'їдуться учасники освітнього проекту "Відкривай Україну" для того, щоб вражати, дивувати та боротися за звання найкращого проекту своєї області та можливість потрапити до Фіналу проекту, який відбудеться у Києві..

За якими темами працювали учасники проекту?

Найбільше турбували школярів Рівненської та Волинської областей тема урбаністики, екологічні, соціальні та культурні проблеми.

Нам неймовірно хочеться розповісти, які саме були проекти, але дозвольте витримати паузу та представити всі напрацювання наших дітей 7 червня!

Окрім, локації "Конкурс проектів", де власне і відбудеться презентація проектів півфіналістів перед конкурсним журі, до складу якого входять бізнесмени, представники влади та громадських організацій, діячі культури та освіти, для визначення однієї команди переможців регіону, що братимуть участь у фіналі проекту у м. Київ, ми порадуємо вас ще двома важливими локаціями:

Виставкова зона (ярмарок проектів / стартапів). Презентація проектів команд-учасниць «Відкривай Україну» та інших молодіжних проектів й ініціатив, освітніх інституцій міста перед широким загалом гостей і місцевим бізнесом.

Панельні дискусії та круглі столи.Запрошена група експертів обговорить одне актуальне питання освіти в цьому регіоні. Для кожного міста Фестивалю передбачена своя тема. На цій локації ми влаштуємо справжні дебати. Буде спекотніше, ніж на стадіоні! 

Яка тема дісталася вараському "Освітньому хайпу"?

Інклюзія: відверта розмова про реальну ситуацію в школах. Її ми будемо розглядати за наступними пунктами:

a. Реальний стан інклюзії в школах.
b. Упередження та стереотипи в сприйнятті інклюзії в сучасних школах.
c. Інклюзивне навчання та інфраструктура: причинно-наслідкові зв’язки зовнішніх та прихованих факторів.
d. Інклюзія в НУШ: знайомство із законодавчою базою та стратегією втілення.

Можливо саме ви експерт, який бажає долучитися до Панельної дискусії, щоб поділитися досвідом і якого ми так шукаємо?

Якщо бажаєте обмінятися думками із колегами й, головне, допомогти покращити освіту в нашій країні — реєструйтеся та дізнайтеся всі деталі тут.

В результаті обговорень ми напрацюємо унікальні практичні кейси, рекомендації, аналітичні записки для урядових та неурядових організацій, на основі яких можуть розгортатися окремі програми, проводитися дослідження, готуватися законодавчі ініціативи.

Думаєте, що це тільки дитяча подія? А ось і ні!

Тут ви зможете познайомитися з цікавими та не нудними ініціативами на локації "Експозиції та активності освітніх ініціатив регіону".

А просто зараз ви можете долучитися до процесу створення майданчику!

Запрошуємо вашу організацію стати частиною локації “Експозиції та активності освітніх ініціатив регіону”.
Якщо ви маєте можливості для школярів, представляєте освітні інституції міста або гуртки, бізнес-стартапи, громадські організації, ініціативи та бажаєте продемонструвати свої здобутки, інновації через різноманітні активності, майстер-класи та інтерактиви, то реєструйтеся й дізнайтеся всі деталі тут.

Хочете долучитися до унікальної освітньої ініціативи та стати частиною всеукраїнської події?
Запрошуємо стати волонтером в день події (на локаціях, фотографом, відеооператором, ведучим тощо) - реєструйтеся та дізнайтеся всі деталі тут.

Чекаємо саме на вас!

Нас підтримали: