Навчання для партнерських організацій Acted

11 жовтня завершився дводенний тренінг, спрямований на підвищення інституційної спроможності партнерських організацій в межах проєкту «Консорціум Реагування: надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні». Захід об’єднав 10 партнерських організацій французької гуманітарної організації Acted, і кожен з днів був насичений продуктивною роботою та обміном знаннями.

До тренінгу долучилися досвідчені спікери:

  • Денис Блощинський — співзасновник Фундації Соціальних Інновацій «З країни в Україну», поділився знаннями зі стратегічного планування, проєктного менеджменту та фінансового управління.
  • Олександра Гліжинська — виконавча директорка Інституту «Республіка» та співзасновниця всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», говорила про лідерство в громадських організаціях та важливість оцінки потреб.
  • Олександр Равчев — консультант з комунікацій та адвокації, розповів про формування комунікаційних та PR стратегій для громадських організацій.

Протягом двох днів ми обговорили важливі теми: формування місії організації, управління проєктами, написання грантових заявок та багато іншого, що стане в нагоді для подальшої роботи.

Учасники прагнули здобути нові знання, розширити професійні навички та важливі контакти для майбутніх проєктів і ми щиро сподіваємося, що кожному вдалося це зробити!

Дякуємо усім за активну роботу та продуктивний час! Ми продовжуємо співпрацювати, і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі