​Команда «З країни в Україну» на низькому старті фестивалів

Уже незабаром Тячів, Берегове та Мукачево уперше приймуть фестиваль «З країни в Україну» в себе в місті. Формування і затвердження програми, налагодження партнерств, продумування логістикитранспорт запланований – кожен відділ київської команди невпинно працює. Чим же займаються окремі департаменти команди фестивалю «ЗКВУ»?

Менеджер, який турбується про логістику, проживання, харчування, або ж неофіційно – менеджер з комфорту, як завжди, дбає про те, щоб створити зручну та приємну атмосферу під час заходу. 

Олександр Котляр – голова департаменту, постійно контактує з водіями та адміністраторами готелів, контролює будь-які зміни у планах команди.

Йому на допомогу завжди прийде Олена Скворцова, яка довгий час опікувалася питаннями комфорту, а тепер займається виключно грантовими питаннями.

                                                                                                    

Перед PR-відділом стоїть завдання роботи з медіа, рекламою та соціальними мережами. Усі статті, рекламні ролики та білборди про фестиваль плануються саме у PR-департаменті.

                                                                                                    

Софіко Авсаджанішвілі та Каріна Дорошенко співпрацюють із медіа та налагоджують партнерства, а також займаються зовнішньою рекламою.

  Менеджеркою по соціальних мережах є Вікторія Павленко. Вона планує увесь контент на офіційній сторінці фестивалю в Facebook та Instagram. До перших фестивалів залишився не цілий тиждень, а це означає, що темп роботи у цьому відділі тільки набирає обертів. Чим менше часу до події – тим більше публікацій потрібно у соціальних мережах та згадок у ЗМІ.

 Допомогти зібрати і не згубити все це в медіапросторі допомагає стажерка Фундації – Ірина Кашенець. Залишається запастися натхненням та оригінальними інфоприводами.

Розробка усіх локації фестивалю та найбільш близька співпраця з локальними командами проходить саме через програмних менеджерів. Анастасія Вергелес допрацьовує останні деталі в програмах міст першої фестивальної хвилі.

Лілія Єгорова перебуває в безперервному контакті з програмними менеджерами локальних команд та вносить усі корективи до локацій. Дівчата розшукують найцікавіших майстрів, винахідців та артистів для тематичних майданчиків, які кожен зможе відвідати вже 2-4 серпня у Тячеві, Берегові та Мукачеві відповідно.

Знаряддя для майстер-класів, подарунки та усі необхідні речі для локацій забезпечує Олена Бабко, менеджерка по закупівлях. Вона приєдналася до команди нещодавно, та завантаженості їй не відбавляти: щоденні дзвінки до продавців, узгодження виду та кількості, аби всі відвідувачі змогли отримати приємні враження на майданчиках фестивалю.

 Вечірню програму забезпечила менеджерка з артистів Олена Роєнко. Вона зібрала музикантів, які цього року виступлять на головній музичній сцені фестивалю. Усі вони зголосилися виступити без гонорарів в ім’я місії фестивалю, покликаного формувати нову українську ідентичність.

Технічну підтримку, світло і звук забезпечує наш технічний директор Євген Гриценко.

Звісно, жоден фестиваль не обходиться без волонтерів. Наша Лілія Кисіль, менеджерка з волонтерів, збирає найзавзятіших . Під час таких масштабних подій, як фестиваль «З країни в Україну», добровільна допомога від натхненних людей життєво необхідна, адже коло однодумців створює самобутню атмосферу заходу та саме з такої команди починаються великі речі. 

Маса досвіду, нові знайомства та ще й подарунки на згадку про фестиваль чекають на тебе. Долучайся до грандіозної культурної події за цим посиланням https://bitly.su/bR5Ip8

Звичайно ж, найбільш заклопотана людина у команді – головний ідейник фестивалю, Денис. Декілька годин у офісі, швидкий моніторинг актуального стану речей та обговорення із відділами, а далі вирішення питань та зустрічі по всій Україні. Здається, більше натхнення, ніж має наш керівник, бути не може, тож залишається тільки затамувати подих перед новими ідеями та проектами.

Насправді, це лише невелика частина людей, які стоять за створенням фестивалю «З країни в Україну». Без будь-якої деталі у механізмі нашої команди, було би набагато важче реалізувати такий масштабний задум. Поки до фестивалів на Закарпатті залишилися лічені дні, ми будемо робити все, щоб привезти радість і драйв до містян, тож побажайте нам успіхів.

Запрошуємо на фестивалі до міст Тячів (02.08) , Берегове (03.08) та Мукачево (04.08). На відвідувачів чекають інтелектуальні ігри, відкрита бібліотека, майданчики «Молодь і спорт», «Охорона здоров’я», «Сучасна Україна», «Влада і громада», містечко НГО, дитячий майданчик фотовиставка та багато інших локацій.